loader
Kıbrıs Türk Kültür Derneği Antalya Şube Başkanı Vural Önal'ın Güney Kıbrıs'daki Cami Saldırısı Hakkındaki Basın Açıklaması.

Kıbrıs Türk Kültür Derneği Antalya Şube Başkanı Vural Önal'ın Güney Kıbrıs'daki Cami Saldırısı Hakkındaki Basın Açıklaması.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi(GKRY), Limasol şehrin'deki Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne Rum saldırganlar tarafından 3 adet molotofkokteyli atıldı. Caminin girişine atılan molotofkokteyller erken fark edilerek söndürüldü.
Kimliği belirsiz Rumlar tarafından caminin duvarına da İslam karşıtı yazılar yazıldığı görüldü.
Kıbrıs Türk halkının adadaki tarihi, dini ve kültürel varlığına yönelik bu saldırı kabul edilemez. Rum yönetimini bu saldırılar karşısında artık samimiyetle tavır almaya, bu alçak saldırının faillerini bir an önce bulup cezalandırmaya davet ediyorum.

M.Vural ÖNAL
Kıbrıs Türk Kültür Derneği
Antalya Şube Başkanı


Etiketler: Kıbrıs Türk Kültür Derneği Basın açıklaması cami saldırı

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Yunanistan bu sezon  Covid-19'a rağmen plajlar yeniden açıldı.

Şezlong aralarındaki mesafe genişletilip ve düzenli dezenfeksiyon uygulaması ile Yunanistan,
popüler Akdeniz tatil beldesi gelecek hafta yabancı ziyaretçilerin dönüşüne hazırlık olarak
Cumartesi günü organize plajlarını yeniden açtı.

Antalya’daki depremin büyüklüğü 2.7 olarak düzeltildi.
 Antalya'nın Kemer ilçesi Ovacık köyü merkezli, saat 19.43'te deprem meydana geldiğini bildirdi.
AFAD verilerine göre yayınlanan 4.6 büyüklüğündeki deprem, yine AFAD tarafından düzeltme yapılarak 2.8 olarak duyuruldu.

Tarih            Saat      Enlem(N)  Boylam(E) Derinlik(km)  MD   ML   Mw    Yer�...
 Yolcu Gemisi Silver Spirit Antalya limanına geldi.
Antalya çoğunluk olarak İngiliz ve Amerikalı turistleri taşıyan lüks yolcu gemisi Silver Spirit’i ağırladı.
608 yolcu kapasitesiyle 210.7 metre uzunluğundaki Silver Spirit, Antalya’yı ziyaret etti.
 ...