loader
Türkiye'nin Suriye operasyona dair Rusya'dan açıklama.

Türkiye'nin Suriye operasyona dair Rusya'dan açıklama.

Türkiye'nin düzenleyeceği olası harekata ilişkin açıklama yapan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova,
"Ankara'nın Suriye'de zaten sıkıntılı olan durumun tehlikeli bir şekilde kötüleşmesine yol açabilecek eylemlerden kaçınacağını umuyoruz." dedi.
Zaharova ayrıca, "Aynı zamanda, Suriye'nin sınır bölgelerinden kaynaklanan Türkiye'nin ulusal güvenliğe yönelik tehditlerle bağlantılı olarak Ankara'nın endişelerini anlıyoruz" ifadelerini beyan etti.
 

Etiketler: türkiye suriye operasyon zaharova ankara rusya

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Hazine Bakanı Janet Yellen ''ABD Dolarının rezerv para birimi olma rolü baltalanabilir.''
ABD'de Federal hükümetin olağanüstü önlemleri bitirmesi ve borç tavanını yükseltmemesi durumunda hissedilebilecek yaygın küresel sonuçları konusunda uyardı.
Federal hükümetin ödemeleri yapamamasının etkilerinin "küresel bir mali kriz" kadar geniş olabileceğini savundu.
Yellen, "Bu olursa, borçlanma maliyetlerimiz artar v...
(3 mayıs )Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde  Vera Jourova'nın mesajı

Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde (3 Mayıs) Komisyon, AB'de ve ötesinde medya özgürlüğünü ve çoğulculuğu savunma kararlılığını yineledi.

Medya özgürce ve bağımsız olarak çalı�...

Pegasus Casus Yazılımı hakkında bilinmesi gerekenler
Güvenlik araştırmacıları,İsrail merkezli siber güvenlik şirketi NSO Group tarafından yapılan yazılım olan Pegasus'un aktivistlere,
hak çalışanlarına, gazetecilere ve iş adamlarına ait 37 telefona denenmiş veya başarılı kurulumların kanıtlarını ortaya çıkardı.
Hükümetlerin suçluları ve teröristleri takip etmesine ...