loader
Sigorta şirketleri trafik sigortasında zarar açıkladılar.

Sigorta şirketleri trafik sigortasında zarar açıkladılar.

Türkiye Sigorta Birliğiğinin,ilk çeyrek bilanço sonuçlarını açıkladı.
kasko branşında uzun süreden sonra 1 milyar 256 milyon liralık ciddi oranda zarar yazıldı.
Trafik sigortasındaki zarar ise 2 milyar 936 milyon liraya yükseldi.

Türkiye Sigorta Birliği tarafından açıklanan ilk çeyrek verileri değerlendirilerek, DASK ve BES'e ilşkin gelişmelerkonu edildi.
Sigorta sektöründe yayınlanan bilanço verilerine göre, Ocak- Nisan döneminde toplam 57,4 milyar lira sigorta pirimi üretildi.
Verilere genel olarak bakıldığında ilk çeyrekte motor branşından ciddi zarar oluşdu.

Genelemede  bakıldığında ise sigorta sektörü, reasürans (ek sigorta)şirketleri dahil, 1 milyar 867 milyon liralık bilanço kârı elde etti.
Reasürans şirketleri toplamda 278 milyon lira zarar yazarken, hayat ve hayat dışı şirketlerinin toplam kârı 2 milyar 146 milyon lira olarak kayıtlara düştü.

 

Etiketler: sigorta trafik zarar açıklama

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Altın Tekrar Yükselişe Geçdi

Altın Tekrar Yükselişe Geçdi


6 yıl önce 07 AKDENİZ

Spot altın, Çarşamba günü yüzde 1.2 düştükten sonra fazla değişmeyerek Sydney saati ile 16:36'da ons başına 1,685.29 dolar seviyelerinde kaldı.

Değerli metallerden, spot gümüş yüzde 0.6 yükselirken, platin yüzde 0.8 ve paladyumunda yüzde 0.9 değeri yükseldi.

...
Batı Akdeniz Bölgesi’nden 2022 yılında 2 milyar 562 milyon dolarlık ihracat gerçekleşti.
(BAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle bir otelde düzenlenem  basın toplantısında, bölge ihracatının geçen seneye kıyasla yüzde 1 arttığını söyledi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle özellikle yaş sebze ve meyve ihracatında duraklamaların yaşandığını belirte...
ABD ekonomisinde 2. çeyrekte  rekor daralma

ABD ekonomisi, Covid-19 salgını nedeni ile bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 31,7 küçülerek piyasa beklentisinin altında daraldı.

ABD ekonomisi ikinci çeyrekte bir önceki üç aylık döneme göre yıllıklandırılmış olarak yüzde 31.7 küçüldü. İlk veri...