loader
Bakanı Nureddin Nebati:Aralık ayından enflasyon düşücek.

Bakanı Nureddin Nebati:Aralık ayından enflasyon düşücek.

MÜSİAD'ın iftar yemeğinde Bakan Nebati, enflasyona ilişkin, "Aralık ayından itibaren bu ülkede her ay enflasyonun nasıl düştüğünü hep beraber göreceğiz ve yürüyeceğiz.
İşler daha iyi olacak."yorumunda bulundu.

Pazardaki fiyatlardan haberdar olduklarını söylüyen Nebati, "Bu ülkede yaşıyoruz. Sokağında, pazarında, sofrasında, yolundayız.
Otobüse de minibüse de biniyoruz hiç merak etmeyin. Bu dünyadan kopuk yaşamıyoruz. Bu dünyanın, ülkenin içerisindeyiz.
Bu milletin gençlerin, kadınların, çocukların, iş dünyasının, çalışanların ne istediğini biliyoruz ve sıkıntıları paylaşıyoruz.
Bu sıkıntıların üstesinden gelecek azmi de ortaya koyuyoruz. Koymaya devam edeceğiz." dedi.

 

Etiketler: nebati enflasyon müsiad iftar

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Bankalar şube sayılarını azaltıyor.
 Bankacılık alanında banka sistemlerinin dijitalleştirme ve algoritma teknolejisinin gelişimi ile beraber işten çıkarmalar alarm vermeye başladı.
Çalışma şartlarının ağırlığı ve sendikasızlaştırma gibi sıkıntılarla boğuşan banka çalışanları şimdi de işten çıkarılmanın devamı ile karşı karşıyalar.
Ekono...
Hampetrol Fiyatlarındaki yükseliş  son 1 yılın rekor seviyesinde

Libya petrol ihracatındaki kesinti ve ABD ham petrol stoklarında düşüş beklentileri ile desteklenen,
varil başına 71 ABD dolarının üstünü gördü. ve bir yılın en yüksek seviyesini test etti.
Asya'da yükselen koronavirüs vakaları sınırlı kazanımlar�...

 Zorunlu trafik sigortası, araç sahipleri için kaçınılmaz bir maliyet kalemi

TRAFİK SİGORTASI FİYATLARI NASIL BELİRLENİYOR?

Trafik sigortasında fiyatlar 2017'de yürülüğüne giren uygulamaya göre sigorta şirketleri tarafından serbestçe belirleniyordu.
Şirketler araç ve sürücü ile ilgili bazı kriteri hesaba katarak hesaplama yapıyordu.
Arac�...