loader
Antalya'da cumhuriyet'in 100'üncü yıl kutlamaları.

Antalya'da cumhuriyet'in 100'üncü yıl kutlamaları.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.
Törene Vali Hulusi Şahin, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları,
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yb. Tolga Coşkun,
3. Piyade Eğitim Tugayı Komutanı P.Komd. Alb. Mehmet Kayhan, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
şehrin farklı noktalarında da alternatif etkinlikler yapılmaya devam ediyor.
Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'ndan ve Balıkçı Barınağı'ndan ayrılan tekne, bot, jet-ski, yelkenli gibi deniz araçları Konyaaltı Sahili açıklarında gösteri düzenledi.
Türk bayrakları ile süslenen deniz araçları korna çalıp su takı yaptı.


Etiketler: antalya 100'yıl kutlama cumhuriyet bayram

Şimdi Paylaş

0 Yorum

Yorum Yap

CAPTCHA Image 

Benzer Haberler

Kocaeli Kandıra açıklarında Rusya'ya giden gemide yangın

Kocaeli Kandıra İlçesi Karadeniz kıyısı  açıklarında seyir halindeki KAIROS isimli petrol tankerinde bir patlama meydana geldi.
Gemide yangın çıktı.
Denizcilik Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,
 “Rusya’nın Novoroski limanına seyreden boş...

Vali Yazıcı, Manavgat tarımını dinledi .

Manavgat Ziraat Odası (MZO) Başkanı Rasim Metin Meclis Başkanı Ömer Şahin ile birlikte Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. “Tarım ve Turizmin başkenti Antalya’ya Hoşgeldiniz” diyen başkan Metin, Vali Yazıcı’ya Manavgat’ın tarımsal potansiyeli hakkında detaylı bilgi verdi.

...
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Antalya’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Valilikte gerçekleşen resmi kabul töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Antalyalılar ile birlikte Kutlama Töreni’ne katıldı.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'inci yıl dönümü kapsamında
Valilik makam...